Kalender & Events

Det här är på gång i Svenska skolan! 


Håll utkik efter mer information via e-post till alla skolans medlemmar. Om du är medlem men inte får e-post var vänligen kontakta communications@svenskaskolan.org

November 9

Tjejmiddag

19:00

Newport Beach

+ Event Details

November 9

Tjejmiddag

Fredagen den 9 november kl 19 är det äntligen dags för höstens första tjejmiddag i Svenska skolans regi! Vi kommer att vara i Newport Beach, där vi bjuds på en härlig kväll med god trerätters middag, dryck och trevligt sällskap. Kvällen kommer även bjuda på speltema. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller! 


Kostnad för middagen är $40 för medlemmar i Svenska skolan och $50 för icke medlemmar. Anmäl dig redan idag till Tina Shebli på fundraising@svenskaskolan.org.  Vänligen betala via PayPal nedan.


Vi söker även kockar till middagen! Som kock ansvarar du för att laga någon av rätterna och donerar mat och tid istället för att betala för middagen. Kontakta Tina på fundraising@svenskaskolan.org om du är intresserad!
 

Exakt adress skickas ut till de som anmält sig veckan innan middagen.
 

Varmt välkommen!

19:00

Newport Beach

November 30

Adventsmingel

+ Event Details

November 30

Adventsmingel


December 10

Julfest

16:30

Laguna Hills

+ Event Details

December 10

Julfest

Varmt välkommen på Svenska skolans julfest och fundraiser måndagen den 10 december! 


Traditionsenligt kommer vi ha ett Luciatåg med barnen, dans runt julgranen, och besök av jultomten! Vi kommer också att bjuda på enklare mat. 


Inom kort kommer vi öppna anmälan och försäljning av förköpsbiljetter till julfesten. Bjud gärna med syskon och mor- och farföräldrar. Allt överskott från julfesten går direkt till Svenska skolans verksamhet – tack för ditt fortsatta stöd!


Vi efterlyser donationer av begagnade leksaker, böcker, spel och liknande i bra skick till vårt uppskattade lotteri. Ta med till skolan och lämna till din lärare  eller någon i styrelsen lektionerna innan julfesten. Tack!

16:30

Laguna Hills

PayPal Tjejmiddag

Kostnad för middagen är $40 för medlemmar i Svenska skolan och $50 för icke medlemmar.  

Pay with PayPal or a debit/credit card

Inte medlem? Gå med i Svenska skolan i OC!

För mer information kontakta membership@svenskaskolan.org

Bli medlem