Anmälan & betalning

image1

Anmälan till skolan

Höstterminen börjar måndagen den 9 september för både Svenska Förskolan (0-5 år) och Skolan.


Som tidigare garanterar vi plats för de barn som varit inskrivna terminen innan, dvs så länge vi har er anmälan samt betalning oss tillhanda innan sista anmälningsdatum. 


För att anmälan ska vara komplett måste du både betala och fylla i din anmälningsblankett via Google formulär - se nedan!

Terminsavgifter

Terminsavgiften är $180 per barn. Liksom tidigare år får de som har fler än två barn anmälda rabatt på 3:e och 4:e barnet osv. För familjer med fyra eller fler barn anmälda använd PayPal knappen för Terminsavgift – Överenskommet belopp för att betala online (där kan ni skriva in beloppet enligt prislistan nedan). 


1 barn $180

2 barn $360

3 barn $450

4 barn $540


Barn som är under 3 månader när terminen börjar går gratis men vi är tacksamma för en donation ($40) för att täcka våra omkostnader.

Anmälningsblankett

image2

Anmälan till HT2019 är nu öppen!

Glöm inte att fylla i och skicka in anmälningsblanketten via vårt Google formulär. Det går bra att använda samma blankett om du har fler än ett barn. Din anmälan är officiell det datum som betalning skett till medlemsansvarig genom PayPal eller via check. Anmälningsavgiften betalar du enklast via PayPal nedan. 


Vi har nu övergått till ett elektroniskt formulär för att underlätta administreringen av terminsanmälan för medlemmar, lärare och styrelse. Nu kan medlemmar även skriva under skolans Liability Release elektroniskt och undvika att skriva ut och ta med extra papper. Vi hoppas att vårt nya system gör att det går lättare och snabbare att anmäla era barn varje termin!


Om du har några frågor vänligen kontakta vår medlemsansvarig Tina Shebli direkt via membership@svenskaskolan.org

fyll i anmälan här

Terminsavgift 1 barn

$180.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Betala för hösten 2019 för ett barn till rabatterat pris.

Terminsavgift 2 barn

$360.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Betala för hösten 2019 för två barn till rabatterat pris.

Terminsavgift 3 barn

$450.00

Pay with PayPal or a debit/credit card

Betala för hösten 2019 för tre barn till rabatterat pris.

Terminsavgift

Betala överenskommet belopp här

Pay with PayPal or a debit/credit card

Kompismedlem

Ni som inte planerar att vara aktiva medlemmar kan välja att bidra aktivt till Svenska Skolan genom att bli kompismedlem. Årsavgiften för kompismedlemskap är $55 per familj. Som kompismedlem får ni tillgång till vår Facebook sida samt alla inbjudningar. Ni kan då fortsätta att medverka vid skolans evenemang.  

Pay with PayPal or a debit/credit card