Anmälan & betalning

Anmälan till skolan

Välkomna till vårterminen 2018! Vårterminen börjar måndagen den 8 januari för både Svenska Förskolan (0-5 år) och Skolan.

Som tidigare garanterar vi plats för de barn som varit inskrivna terminen innan, dvs så länge vi har er anmälan samt betalning oss tillhanda innan sista anmälningsdatum (13 december 2017).

För att anmälan ska vara komplett måste du både betala och skicka din anmälningsblankett till vår medlemsansvarig - se nedan!

Terminsavgifter

Terminsavgiften är $170 per barn. Liksom tidigare år får de som har fler än två barn anmälda rabatt på 3:e och 4:e barnet osv.

Vid betalning och inskickade anmälningsblanketter är den totala summan följande:

1 barn $170

2 barn $340

3 barn $425

4 barn $510

Barn som är under 3 månader när terminen börjar går gratis men vi är tacksamma för en

donation ($40) för att täcka våra omkostnader.

Anmälningsblankett

Glöm inte att fylla i och skicka in anmälningsblanketten. Er anmälan är officiell det datum som betalning skett till medlemsansvarig genom PayPal eller via check.

Anmälningsblanketten och check med betalningsavi kan lämnas direkt till medlemsansvarig Julie Ohlander på skolan, eller skicka via post till Svenska Skolföreningen i O.C., Membership, P.O Box. 1636, Lake Forest, CA. 92609. Du kan även mejla den till membership@svenskaskolan.org och betala anmälningsavgiften via paypal.

Terminsavgift 1 barn

$170.00

Betala för våren 2018 för ett barn

Terminsavgift 2 barn

$340.00

Betala för våren 2018 för två barn

Terminsavgift 3 barn

$425.00

Betala för våren 2018 för två barn

Terminsavgift 4 barn

$510.00

Betala för våren 2018 för fyra barn

Styrelsemedlem

Som styrelsemedlem betalar du halva priset per barn (utgå ifrån pris ovan och fyll själv i belopp):

Kompismedlem

Ni som inte planerar att vara aktiva medlemmar kan välja att bidra aktivt till Svenska Skolan genom att bli kompismedlem. Årsavgiften för kompismedlemskap är $55 per familj. Som kompismedlem får ni SkolNytt samt alla inbjudningar. Ni kan då fortsätta att medverka vid skolans alla evenemang.