Anmälan & betalning

Anmälan till skolan

Välkomna till höstterminen 2018! Höstterminen börjar måndagen den 10 september för både Svenska Förskolan (0-5 år) och Skolan.

Som tidigare garanterar vi plats för de barn som varit inskrivna terminen innan, dvs så länge vi har er anmälan samt betalning oss tillhanda innan sista anmälningsdatum (15 juni 2018).

För att anmälan ska vara komplett måste du både betala och skicka din anmälningsblankett till vår medlemsansvarig - se nedan!

Terminsavgifter

Terminsavgiften är $180 per barn. Liksom tidigare år får de som har fler än två barn anmälda rabatt på 3:e och 4:e barnet osv.

Pris vid tidig/sen anmälan:

1 barn $160/$180

2 barn $320/$360

3 barn $400/$450

4 barn $480/$540

Barn som är under 3 månader när terminen börjar går gratis men vi är tacksamma för en

donation ($40) för att täcka våra omkostnader.

Anmälningsblankett

Glöm inte att fylla i och skicka in anmälningsblanketten. Det går bra att använda samma blankett om du har fler än ett barn, ange alla namn i första fältet på formuläret! Din anmälan är officiell det datum som betalning skett till medlemsansvarig genom PayPal eller via check.

Anmälningsblanketten kan lämnas direkt till medlemsansvarig Julie Ohlander på skolan, mejla den till membership@svenskaskolan.org eller skicka via post till Svenska Skolföreningen i O.C., Membership, P.O Box. 1636, Lake Forest, CA. 92609. Anmälningsavgiften betalar du enklast via paypal nedan eller via check.

Terminsavgift 1 barn

$180.00

Betala för hösten 2018 för ett barn

Terminsavgift 2 barn

$360.00

Betala för hösten 2018 för två barn

Terminsavgift 3 barn

$450.00

Betala för hösten 2018 för två barn

Terminsavgift 4 barn

$540.00

Betala för hösten 2018 för fyra barn

Styrelsemedlem

Som styrelsemedlem betalar du halva priset per barn (utgå ifrån pris ovan och fyll själv i belopp):

Kompismedlem

Ni som inte planerar att vara aktiva medlemmar kan välja att bidra aktivt till Svenska Skolan genom att bli kompismedlem. Årsavgiften för kompismedlemskap är $55 per familj. Som kompismedlem får ni SkolNytt samt alla inbjudningar. Ni kan då fortsätta att medverka vid skolans alla evenemang.